...:::CS.REALSTRIKE.RO:::...
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

...:::CS.REALSTRIKE.RO:::...

Alege si tu cel mai bun forum de Cs 1.6 adika CS.REALSTRIKE.RO

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Gta Pro Romania

In jos 
AutorMesaj
Gta Pro

Numarul mesajelor : 1
Data de inscriere : 09/01/2017

Gta Pro Romania Empty
MesajSubiect: Gta Pro Romania   Gta Pro Romania Icon_minitimeLun Ian 09 2017, 12:34

Buna ziua.

Ip:93.119.26.26:7777

Nu vreau sa dau detalii sau alte chestii cum fac toti ceilalti, cu vrajeli,abureli,ca primiti bonus nu stiu ce sau altceva.. in fine, daca vreti sa vedeti cum e, puteti intra, Gm unic! Acum ceva timp in urma am fost 250/250, dar cu timpul am scazut enorm de mult, dar cu ajutorul vostru vom creste inapoi!

Va asteptam cu mare drag!

Cu respect,
Echipa Gta Pro Romania!
Sus In jos

Gta Pro Romania
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» HostName: G-Promote | RPG Server[0.3x]Se dau leadere Address: samp.g-promote.ro:7777 Players: x / 50 Ping: 11 Mode: Romania Map: Romania
» HostName: G-Promote | RPG Server[0.3x]Se dau leadere Address: samp.g-promote.ro:7777 Players: x / 50 Ping: 11 Mode: Romania Map: Romania

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
...:::CS.REALSTRIKE.RO:::... :: Cafenea :: Reclama Servere Cs/Samp-
Mergi direct la: