Saluuuuuuut , sunt Mr.Blue si va prezint un server superb de SA-MP .
Sa incepem , avem level 2 ne da la spawn civili unde ai masini si motoare cu care poti merge, poti cere pe /atalk ca vrei licentele si noi ti le vom da !
Daca ai stat o ora primesti doua respect-points, pentru ca 1 rp faci intr-o juma de ora si primesti o medalie pentru ‘one hour ‘.
Okeeei am stat si am facut level trei sa vedem…
Ia uite pot sa dau PM , iar daca nu am banii ce fac? Am o solutie ,imi iau unul dintre joburile de la primarieee:
Detective Lawyer Waiter Boxer Trucker Farmerr StuntMan Taxi Driver Bus Driver Paper Boy Pizza Boy Street Sweeper Car Mechanic Body Guard.
Sauu poti participa la eventuri serioase cum ar fi : Deagle, CT vs TT,Race,Run etc.
Pot sa dau un sms - /sms sau sa sun /call , inched telefonu prin /h
Te-ai saturat de numele pe care il ai? Sa deteriorat ? La primarie poti sa ti-l schimbi , doar scrie changename .Poti da test de ofiterr tot la primarie .
Te-ai saturat sa fi civil? Hai intr-o factiune , doar dai o fuga pe forum si faci o cerere . Avem urmatoarele factiuni:
☆ Politia Romana
☆ F.B.I ☆
☆ National Guard
☆ L.S.M.D ☆
☆ Los Aztecas ☆
☆ Yakuza ☆
☆ L.S Guvern - ☆Primaria
☆ Hitman Company
☆ News Reporter
☆ Taxi Company
☆ The Triads ☆Mafia
☆ Sons Of Anarchy
☆ L.S.F.D
☆ Ballas
☆ Familia Corleone
☆ La Vice
☆ Terorist
☆ Grove Street
Tow Car Company
☆ Los Santos Vagos
Si daca te-a suparat cineva nu uita sa ii anunti pe hitmani si il aranjeaza : /contract id si suma sau daca te-a atacat cineva , politia nu e dusmanul tau, sunai /call 911
Asaaa… Am facut level 4, ce pot face oare? Pot da un anunt ca vand sau cumpar ceva si imi iau si eu o casa , nu? Ca nu pot sta pe drumuri si poate daca ma tine bugetu sa iau si un infernus la 1,5 kk.
Venind vorba cele mai bune masini nu au prêt exagerat, TURISMO – 1,5kk INFERNUS- 15kk.
Mi-am adus 5 prietenii?Si am luat GM .Si colegii mei sunt urmatorii:
* Head GameMaster *
* Regular GameMaster *
• Mr.Killer , MCromica , GodFather
* Trial GameMaster *
Am fost silitor si am ajutat? Am luat Regular GameMaster, am dovedit ca sunt bun am luat Head GameMaster si apoi fondatorul a zis ca sunt foarte priceput si mia dat admin, si colegii mei sunt jos :
* Admin 1339 - Fondator *
Mr.Kiss
* Admin 1338 - Owner *
Mr.Kido
* Admin 1337 - Asistent Owner *
-
* Admin 6 - Head Admin *
-
* Admin 5 - Advance Admin *
-
* Admin 4 - Super Admin *
-
* Admin 3 - Xtreme Admin *
-
* Admin 2 - Regular Admin *
-
* Admin 1 - Trial Admin *
-
Pinguuu e mic , playerii de treaba !
Acesta este serverul nostru
http://www.bnyromania.com/forum/index.php?sid=905a72089124b9758ace1109f128b14e , dar il puteti vedea tastand pe server “ /forum “ iar acesta este IP: 94.176.163.11:7777 ( La SV ) .
Adminii si GM sunt de treaba, te ajuta in orice situatie !
Bafta sper sa te distrezi si nu uita “ADUTI PRIETENII” !