...:::CS.REALSTRIKE.RO:::...
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

...:::CS.REALSTRIKE.RO:::...

Alege si tu cel mai bun forum de Cs 1.6 adika CS.REALSTRIKE.RO

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Fostul samp.indungi.ro a revenit ! Va asteptam pe fiecare !

In jos 
AutorMesaj
baciulica

Numarul mesajelor : 3
Data de inscriere : 18/04/2013

Fostul samp.indungi.ro a revenit ! Va asteptam pe fiecare ! Empty
MesajSubiect: Fostul samp.indungi.ro a revenit ! Va asteptam pe fiecare !   Fostul samp.indungi.ro a revenit ! Va asteptam pe fiecare ! Icon_minitimeMar Iul 09 2013, 01:00

www.indungi.ro/forum -> samp ->RPG RGWLS
Se dau lidere,helpere,admine ! GO GO GO

HostName: InDungi Romania [0.3x]- Aplicatii helpers deschise
Address: samp.indungi.ro:7777
Players: 65 / 100
Ping: 29
Mode: iDg v1.0.2 RPG
Map: San Andreas
Sus In jos

Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Eu sunt ***[Jayceon] de pe comunitatea [i]îndungi românia[/i] - [/i]samp.indungi.ro[/i] iar în continuare va voi prezenta serverul de samp pe care eu si alti aproximativ 100 de jucatori ne petrecem timpul liber.
» Eu sunt ***[Jayceon] de pe comunitatea [i]îndungi românia[/i] - [/i]samp.indungi.ro[/i] iar în continuare va voi prezenta serverul de samp pe care eu si alti aproximativ 100 de jucatori ne petrecem timpul liber.
» GTA.RDPGAMING.RO A revenit in Forta Cautamtaff,Server serios,Staff Capabil,Minieventuri in fiecare zi,Cautam Staff + Lideri capabili si Buni de asemenea cand intrati in joc /2levelup apoi /cadou ! Serverul este GodFather,Intrati si nu ve-ti regreta !
» GTA.RDPGAMING.RO A revenit in Forta Cautamtaff,Server serios,Staff Capabil,Minieventuri in fiecare zi,Cautam Staff + Lideri capabili si Buni de asemenea cand intrati in joc /2levelup apoi /cadou ! Serverul este GodFather,Intrati si nu ve-ti regreta !

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
...:::CS.REALSTRIKE.RO:::... :: Cafenea :: Reclama Servere Cs/Samp-
Mergi direct la: