...:::CS.REALSTRIKE.RO:::...
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

...:::CS.REALSTRIKE.RO:::...

Alege si tu cel mai bun forum de Cs 1.6 adika CS.REALSTRIKE.RO

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Virtual strike rpg

In jos 
AutorMesaj
sylar

Numarul mesajelor : 5
Data de inscriere : 11/02/2012

Virtual strike rpg Empty
MesajSubiect: Virtual strike rpg   Virtual strike rpg Icon_minitimeSam Feb 18 2012, 07:00

VirtualStrike RPG [0.3D]
Cine suntem noi ?

Serverul VirtualStrike este deschis de pe data de 28.12.2011.Dupa cum se vede este 0.3d. Este hostat 24/24 deci puteti intra oricand pe server pentru a va juca !
Serverul este fara bug’uri ! Economia serverului este bine organizata astfel incat nimeni sa nu se plictiseasca [De inceput fiecare player primeste level 2 si 70k!]
Sunt multe locatii facute cu mapping exemplu: case , locuri pentru eventuri si mai sunt cateva dar mai bine explorezi pe server :d
Ce poti face pe server ?
Ca player normal pe server poti munci pentru bani [e foarte usor] din job’uri banoase, eveturile dese care se fac si din salariile care se dau la factiuni !
Te poti distra cu prietenii [ce naiba? Doar nai sa stai numai sa muncesti: |] mergand la piscine , cazinouri, bowling si multe alte locuri unde te poti distra !
Intrand intro factiune ai sansa in ati face cativa prieteni cu care te vei distra !
Pe server poti detine o casa , un business , 2 masini , un heli/avion si o barca. [Fiecare costa o anumita suma de bani]

Cum sa te distrezi cu prietenii ?

Poti jefui banca [level 5] si poti si cu cei din factiune face diferite chestii :
youtu.be/YmGRZqg0HZ0
youtu.be/jl8zuXr4nLE
Diferite moduri in a te distra cu prietenii . Si bineinteles foarte multe eventuri ! Organizate de adminii serverului cu premii mari !

Care sunt factiunile serverului ?

Actiunea serverului , de curand [chiar inca in lucru] se intinde pe 2 orase : LosSantos si LasVenturas !
Factiunile sunt impanzite in aceste 2 orase :

1.Police Departament [PD]
2.Federal Bureau of Investigation [F.B.I]
3.Ambulance
4.Primar
5.School Instructor
6.News Reporter
7.Taxy Cab Company
8.Hitman
9.Corleone
10.Tow Car Company
11.Barzini
12.Underground Street Mafia [USM]
13. Ballas
14. Grove Street
15.Vagos
16.The nang boys

Unele factiuni sunt in cautare de lider , altele cauta membri !

Ce am realizat noi de cand am deschis serverul ?

Initial am fost un server cu playeri modesti in care actiunea se petrecea in LosSantos. In momentul in care am depasit pragul 50/50 am marit sloturile si am deschis si un al doilea oras LasVenturas !
Mai avem cateva planuri pe viitor dar incetul cu incetul le vom face pe toate !

Si in final dar nu cele din urma :

Orice player este binevenit pe server ! Chiar daca intra pentru prima adata in samp sau orice alta situatie oricine este binevenit !
Daca doriti sa aflati detalii despre acest server puteti intra pe 93.119.26.229:7777 sau samp.virtualstrike.org:7777 ! Have fun ! And join us !
Cand intrati nu ezitati sa dati /needhelp sau /report [text] pentru ajutor si cineva din STAFF va ajuta sau daca doriti va face un tur al serverului!
virtualstrike.org/forum/
youtube.com/watch?v=ZYyPfdjNlrk
[b]
Sus In jos

Virtual strike rpg
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Sa:mp Virtual Strike.
» Virtual Strike 0.3d
» Virtual strike sa-mp